Studio Inspiratie gaat in afgeslankte vorm verder 

Hou je ook zo van dansen? Wil je op je eigen niveau bewegen of uitgedaagd worden om de lat steeds een beetje hoger te leggen? Studio Inspiratie is de dansschool in Den Haag voor iedereen van 16 jaar en ouder die van dansen houdt. Kies uit moderne dans met een basis van klassiek ballet, de versterkende kracht van Pilates en Yoga, en de helende kracht van danstherapie en coaching. Met ingang van seizoen 20-21 gaat Studio Inspiratie in afgeslankte vorm verder. Dat betekent dat de dans-, pilates- en yogalessen nog alleen op dinsdag worden aangeboden voor leerlingen vanaf 16 jaar en ouder.  

Pilates, Yoga en Coaching

Studio Inspiratie is een fijne en eigenzinnige dansschool midden in Den Haag. Hier leer je niet alleen dansen maar word je ook creatief uitgedaagd en mentaal versterkt. De dansstudio is centraal gelegen in het hart van de stad en tegelijk in een oase van rust in een mooie oude kapel. Dansen en bewegen maakt je sterk en soepel, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Studio Inspiratie biedt daarom ook Pilates en Do-In Yoga, juist vanwege de hoge mate van zelfzorg in deze bewegingsvormen. Daarnaast kun je ook de helende werking van dans ervaren in een coaching- of danstherapietraject.

Wekelijkse les vanaf €37,- per maand 

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket voor dans, pilates of yoga is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen. Wil je meer weten over coaching of danstherapie? Neem dan contact op.


Moderne dans

Moderne Dans vanaf 16 jaar. Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in deze les alle kanten op.


Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Bij Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam.


Stott Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Coaching

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Danstherapie

Zonder te kunnen dansen helpt danstherapie bij je psychische problemen verder.


Rots en Water

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale competentie training voor schoolklassen.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching