BLOG

Nieuw seizoen 2018-2019

Het kakelverse nieuwe lesseizoen gaat op maandag 3 september weer van start! Welkom allemaal….
In de Danslessen, Pilates lessen en Yogalessen.

Ook welkom om een Rots en Water training op school in te huren, of een mooie filosofie les.

Welkom om aan aandacht te geven aan je ontwikkelingswensen in Danstherapie of een Coachingstraject.

Alles in het teken van het versterken van de verbinding met jezelf, in beweging met plezier en creatieve zin.

Let’s start!!

Leerlingen Voorstelling ‘Show Off’ Theater Dakota
16 februari 2019

Alle dansleerlingen van klein tot groot dansen mee in de Theatervoorstelling Show Off. In alle danslessen is naar de voorstelling toegewerkt, bijna alle kostuums zijn in orde, de lichtplannen worden geschreven en de kaartverkoop is gestart.

Kaarten kosten €15,- per stuk. Kinderen tot 2 jaar hebben geen kaartje nodig. Met Ooievaarspas krijg je 50% korting en kost een kaartje €7,50.
Kaarten reserveren via info@studioinspiratie.nl. Kaarten betalen en ophalen kan in de studio op afspraak, of in het theater op de dag van de voorstelling als ze vooruit betaald zijn.
Leerlingen kunnen hun kaarten betalen en ophalen voor of na de les.

Jong en oud danst mee in deze show met als thema: uitsloven, laten zien wat je waard bent, en wat blijft er eigenlijk over als je alle franje weg laat? Met deze vragen zijn alle dansgroepen aan de slag gegaan, ieder op hun eigen manier vanuit een andere inspiratiebron en onder begeleiding van Annemieke Wauters, dansjuf en eigenaresse van Studio Inspiratie.

Gastdansers Tjarda en Eline zijn uitgenodigd om een eigen solo op het podium te brengen.

———————————————————————————————————————————–

Leerlingen

Vrijdag 15 februari is de Generale Doorloop Repetitie in Theater Dakota.
Kleuter-doorloop: 16.00 uur aanwezig, 17.00 uur klaar.
Alle andere leerlingen en gastdansers: 17.00 uur aanwezig, 20.00 uur klaar.
Meenemen: Danskleding, eten en drinken, warm vest en sloffen/sokken.

Zaterdag 16 februari

Alle leerlingen: aanwezig om 12.30 uur (hulpouders 12.00 uur) en klaar om 18.00 a 18.30 uur, hulpouders uiterlijk 19.00 uur.

————————————————————————————————————————————

Wil je als vrijwilliger meehelpen met deze voorstelling, heb je een steentje bij te dragen? Graag! Alle hulp is welkom 🙂 Hulpouders, meld je aan!

PEUTERDANS
Cursus van 6 lessen voor peuter met ouder

Peuters van 2 tot 4 jaar zijn welkom met een ouder in de gezelligste les van de week: de peuter dansles.

Op vrijdag ochtend 10.15-11.00 uur. Kosten €62,-
Ooievaarskorting mogelijk als de peuter een geldige Ooievaarspas heeft.

Cursus 1: 9 november 2018 t/m 14 december 2018
Cursus 2: 11 januari 2019 t/m 15 februari 2019
Cursus 3 : 15 maart 2019 t/m 26 april 2019 m.u.v. 19 april

Geef je op door het Inschrijfformulier Peuterdans te mailen naar info@studioinspiratie.nl

Alle peuters leren door meedoen en herhaling, eigenlijk krijgen de ouders dus les en mogen de kinderen meedoen. Het ene kind doet energiek alles mee, het andere neemt kijkend alles in zich op en de volgende kroelt bij mamma of pappa. Het is allemaal goed in deze les. Ieder kind heeft de mogelijkheid op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier deel te nemen.

Kinderen die 1 of meer keren met peuterdans mee hebben gedaan kunnen al met 3,5 jaar starten met Dansbegin, de kleuter dansles bij Studio Inspiratie, in plaats van 4 jaar.

Do-In Yoga op maandag ochtend

Na een aantal cursussen in seizoen 2017-2018 staat hij nu vast op het rooster! De Do-In Yoga les.

Een betere start van de week bestaat niet. Maandag 9.00-10.15 uur. Neem je eigen Do-In Yogamatje mee. Of bestel er 1 bij Studio Inspiratie.

Wil je je opgeven voor Yoga? Meld je aan voor twee proeflessen voor €12,-, door een mail te sturen naar info@studioinspiratie.nl

IN DE MAANDEN JANUARI EN FEBRUARI 2019 GEEF IK GRATIS LESSEN WEG.
Wil je zo’n cadeautje? Mail Annemieke op info@studioinspiratie.nl en spreek een datum af voor een gratis-cadeau les. Er zijn 3 cadeau-plaatsjes per les beschikbaar. Welkom!

Do-In Yoga betekent letterlijk: ‘Yoga, zoals de weg naar binnen voert’. Het is een Japanse benadering van Yoga volgens de vijf elementen leer. De les combineert meridiaan strekkingen, bewegingen uit de martial arts, zelfmassage van Shiatsu drukpunten, partneroefeningen en Qi versterkende oefeningen. in Een fantastisch compleet geheel, bewegend tussen Yin en Yang in een doorgaande stroom in verbinding met jezelf. Annemieke, de docent, heeft haar opleiding genoten bij de Do-in-School.

Rots en Water bijscholing

Juni 2018 hebben Martijn en Annemieke, partners en Rots en Water trainers, de bijscholing ‘Basisschool Breed’ met goed gevolg bij het Gadaku Instituut afgesloten. Een paar dagen propvol lol, nieuwe oefeningen met het bekende Rots en Water materiaal, inzichten, bijscholing van ontwikkelingspsychologie per basisschool groep en hernieuwde zelfinzichten.

Met frisse blik en inspiratie zullen zij het komende seizoen weer aan de slag gaan om nieuwe en oude groepen te trainen.

Bijzondere lessen en……..De Summer Dubble Extra Week

 

Vriendjes en Vriendinnetjes lessen* Week 40: 1 t/m 5 oktober
Kijklessen ** Week 45: 5 t/m 9 november
Vriendjes en Vriendinnetjes lessen* Week 13: 25 t/m 29 maart

*Deze week mogen leerlingen van alle lessen iemand meenemen; een vriendje of vriendinnetje. Ook Yoga- en Pilatesleerlingen.
**In de jeugd danslessen mogen ouders de les komen bijwonen in de studio.

Summer Dubble Extra Week: Maandag 1 juli t/m zondag 7 juli

Dit jaar begint de zomervakantie een weekje later, maar er zijn ook twee vakanties extra lang, omdat Annemieke gaat studeren. Dus……
In deze laatste week van het seizoen, de Summer Dubble Extra Week, mag iedereen onbeperkt naar de studio komen! En zullen er bijzondere lessen zijn. Het blijft nog even een verrassing……. hou de nieuwsbrief in de gaten!