PEUTER

[dt_fancy_title title=”Peuterdans 2 tot 4 jaar” title_size=”h6″ title_color=”title”]
studio-inspiratie-logo-600px
Een dansles voor kinderen van 2 en 3 jaar, gezellig samen met hun pappa of mamma, oppas of oma! Deze dansles is in de vorm van een cursus van 6 lessen. Heb je er nog geen genoeg van na 6 lessen? Dan doe je de volgende cursus gewoon weer mee 🙂 ! Een vrolijke en intieme les waarin samen gezongen, bewogen, ontdekt en gedanst wordt. De peuters leren het snelst en makkelijkst door meedoen met de meute, herhaling, kijken en meebeleven. En vooral niks MOETEN maar uitgenodigd worden, spontaan mogen bewegen en daarin gestimuleerd worden.

Na de reeks lessen van de cursus mag je verwachten dat je peuter nieuwe bewegingsvaardigheden heeft ontdekt en dat je handvatten gekregen hebt om de ontwikkeling van je peuter te stimuleren door samen te dansen en je peuter te volgen. Het onderdeel zijn van een groep en volgen van een juf, is echt heel anders voor een peuter dan zelf thuis op muziek dansen. Dat geeft waardevolle leer- en inspiratie mogelijkheden.

Elke les een feestje.

Een broertje of zusje meenemen? Dat kan! Voor het tweede kind dat, min of meer, meedoet en jouw aandacht ook nodig heeft, betaal je de helft van het cursusgeld. Voor een baby in een draagzak of in een maxi cosy aan de kant, betaal je niks. Besef je wel dat het ook heel fijn kan zijn om echt je aandacht even bij 1 kind te hebben.

Seizoen 2018-2019 op vrijdag ochtend 10.15-11.00 uur. Kosten €62,-
Ooievaarskorting mogelijk met een geldige Ooievaarspas!
Cursus 1: 9 november 2018 t/m 14 december 2018
Cursus 2: 11 januari 2019 t/m 15 februari 2019
Cursus 3 : 15 maart 2019 t/m 26 april 2019 m.u.v. 19 april

Geef je op door het Inschrijfformulier Peuterdans te mailen naar info@studioinspiratie.nl
Je plaatsing is definitief na bevestiging van ontvangst door Studio Inspiratie.

Helaas is voor Peuterdans geen proefles mogelijk.

[vc_separator color=”custom” accent_color=”#62cb43″]