PEUTER

studio-inspiratie-logo-600px
Een dansles voor kinderen van 2 en 3 jaar, gezellig samen met hun pappa of mamma, oppas of oma! Deze dansles is in de vorm van een cursus van 6 lessen. Heb je er nog geen genoeg van na 6 lessen? Dan doe je de volgende cursus gewoon weer mee 🙂 ! Een vrolijke en intieme les waarin samen gezongen, bewogen, ontdekt en gedanst wordt. De peuters leren het snelst en makkelijkst door meedoen met de meute, herhaling, kijken en meebeleven. En vooral niks MOETEN maar uitgenodigd worden, spontaan mogen bewegen en daarin gestimuleerd worden.

Na de reeks lessen van de cursus mag je verwachten dat je peuter nieuwe bewegingsvaardigheden heeft ontdekt en dat je handvatten gekregen hebt om de ontwikkeling van je peuter te stimuleren door samen te dansen en je peuter te volgen. Het onderdeel zijn van een groep en volgen van een juf, is echt heel anders voor een peuter dan zelf thuis op muziek dansen. Dat geeft waardevolle leer- en inspiratie mogelijkheden.

Elke les een feestje.

Een broertje of zusje meenemen? Dat kan! Voor het tweede kind dat, min of meer, meedoet en jouw aandacht ook nodig heeft, betaal je de helft van het cursusgeld. Voor een baby in een draagzak of in een maxi cosy aan de kant, betaal je niks. Besef je wel dat het ook heel fijn kan zijn om echt je aandacht even bij 1 kind te hebben.

Seizoen 2019-2020 op vrijdag ochtend 10.15-11.00 uur. Kosten €62,-
Ooievaarskorting mogelijk met een geldige Ooievaarspas!

Peuterdans I: Vrijdag 1 november t/m vrijdag 6 december(6 lessen €62,-)

Peuterdans II: Vrijdag 6 maart t/m vrijdag 17 april (10 april geen les)(6 lessen €62,-)

Bij voldoende interesse komt er een vaste Peuterdansles  op woensdag van 12.30-13.15 uur voor kinderen van 3 jaar, zonder ouders. Start per januari.

 

Geef je op voor een cursus door het Peuterdans 2019-2020 PDF te mailen naar info@studioinspiratie.nl
Je plaatsing is definitief na bevestiging van ontvangst door Studio Inspiratie.

Helaas is voor Peuterdans geen proefles mogelijk.