TIENER & VOLWASSENE

[dt_fancy_title title=”Modern Mix II voor tieners vanaf 12,5 jaar” title_size=”h6″ title_color=”title”]
Een gevarieerde moderne dansles die gericht is op de interesses en belevingswereld van kinderen die een brede dansvaardigheid willen opbouwen vanuit hun eigenheid en Moderne Dans. Een deel van de les legt een stevige moderne dans basis, zowel qua techniek als qua improvisatie en creativiteit. Een ander deel van de les richt zich op verschillende dansstijlen: Hip Hop, Lyrical, Klassiek ballet, Jazz, Urban, afhankelijk van wat de tieners ook leuk vinden om te leren.

Deze les trekt doorgaans kinderen met eigenheid, zowel verlegen als haantje de voorste. Kinderen die het experiment leuk vinden en ook eigen ideeën hebben over wat ze willen uitproberen, doen of verbeelden met dans. De docent heeft ruimte om hierop in te spelen en om ze dansend verder te laten kijken (bewegen) dan hun neus lang is.

Is er les in de vakanties?

Hoe duur is het?

Welke dag is deze les?

Hoe ervaren tieners dansles bij Studio Inspiratie? Uitgedrukt in Sinterklaas gedichten 🙂

Ik heb een Ooievaarspas, mag ik dan meedoen?

Filmpjes!

[vc_separator color=”custom” accent_color=”#81d742″]
studio-inspiratie-logo-600px
studio-inspiratie-button-modernedans
[dt_fancy_title title=”Modern (Jong) Volwassenen vanaf 16 jaar en ouder” title_size=”h6″ title_color=”title”]
Met inspiratie uit alle hoeken van het leven en inmiddels een brede Moderne Dans ervaring kunnen we in deze les alle kanten op. Een moderne dansles met alle ingrediënten van Moderne Dans gecombineerd en gevarieerd. Een Mixed Level les, waarin iedere zijn ei kwijt kan en zijn eigen uitdaging vindt, zowel nieuwkomers als meer ervaren dansers.
[vc_separator color=”custom” accent_color=”#81d742″]
[dt_fancy_title title=”Modern Volwassenen” title_size=”h6″ title_color=”title”]
nieuws studio inspiratie
Typische moderne dans onderdelen, zoals plaatsing van het lichaam, balans, zwaaibewegingen, verplaatsen door de ruimte, grondwerk, gebruik van zwaartekracht en timing, komen in deze les aan bod. Met humor en dagelijkse voorbeelden wordt de verbeelding geprikkeld en worden mensen gestimuleerd om vanuit inzicht en begrip voor de inhoud, de dans vorm te geven vanuit eigen beleving. Daardoor gaan verrijking van dansvaardigheid en verdieping van beleving hand en hand in deze les. Leerlingen kunnen ieder op hun eigen niveau werken. Het is juist erg leuk dat leerlingen van verschillende dansachtergrond en niveau’s samen dansen in deze les. Ieder vindt zijn eigen uitdaging. In deze gevarieerde les met technische onderdelen en ruimte voor eigen inbreng en onderzoek, wordt toegewerkt naar stukken choreografie dansen.

Dora: “The class on Thursday was brilliant! This is exactly what I was looking for, great atmosphere, a nice bunch of people, a little bit of humour and sooooo good music. Thanks!”

Anne-Marie: “Annemiek neemt je mee op avontuur……❤ Spelenderwijs ontdek je hoe je lichaam in staat is zich in prachtige sierlijke bewegingen uit te drukken. Er is geen ruimte voor oordeel in deze lessen. Plezier voert de boventoon. Dit is pas écht leuk leren dansen! Daarnaast is het alleen al een geschenk op zich om de gevorderde dansers samen synchroon te zien dansen……. Hun samenspel en de vriendelijke instructies van Annemiek nodigen je hartelijk uit….de dansvloer op!”

[vc_separator color=”custom” accent_color=”#81d742″]
Kledingvoorschrift | Niet nodig voor de proeflessen, wel daarna.

Lesrooster Dans

Wat vinden tieners van moderne dansles? | Uitgedrukt in Sinterklaas gedichten

Dans Magazine hèt tijdschrift over Dans | Studio Inspiratie is ambassadeur van Dans Magazine Schrijf gratis je in voor de Dans Magazine nieuwsbrief | Als Studio Inspiratie leerling krijg je 56% korting op een abonnement op het tijdschrift!