Nieuw seizoen 2018-2019

Het kakelverse nieuwe lesseizoen gaat op maandag 3 september weer van start! Welkom allemaal….
In de Danslessen, Pilates lessen en Yogalessen.

Ook welkom om een Rots en Water training op school in te huren, of een mooie filosofie les.

Welkom om aan aandacht te geven aan je ontwikkelingswensen in Danstherapie of een Coachingstraject.

Alles in het teken van het versterken van de verbinding met jezelf, in beweging met plezier en creatieve zin.

Let’s start!!

PEUTERDANS
Cursus van 6 lessen voor peuter met ouder

Peuters van 2 tot 4 jaar zijn welkom met een ouder in de gezelligste les van de week: de peuter dansles.

Op vrijdag ochtend 10.15-11.00 uur. Kosten €62,-
Ooievaarskorting mogelijk als de peuter een geldige Ooievaarspas heeft.

Cursus 1: 9 november 2018 t/m 14 december 2018
Cursus 2: 11 januari 2019 t/m 15 februari 2019
Cursus 3 : 15 maart 2019 t/m 26 april 2019 m.u.v. 19 april

Geef je op door het Inschrijfformulier Peuterdans te mailen naar info@studioinspiratie.nl

Alle peuters leren door meedoen en herhaling, eigenlijk krijgen de ouders dus les en mogen de kinderen meedoen. Het ene kind doet energiek alles mee, het andere neemt kijkend alles in zich op en de volgende kroelt bij mamma of pappa. Het is allemaal goed in deze les. Ieder kind heeft de mogelijkheid op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier deel te nemen.

Kinderen die 1 of meer keren met peuterdans mee hebben gedaan kunnen al met 3,5 jaar starten met Dansbegin, de kleuter dansles bij Studio Inspiratie, in plaats van 4 jaar.

Do-In Yoga vast op het rooster
Nieuwe les op maandag ochtend

Na een aantal cursussen in seizoen 2017-2018 staat hij nu vast op het rooster! De Do-In Yoga les.

Een betere start van de week bestaat niet. Maandag 9.00-10.15 uur. Neem je eigen Do-In Yogamatje mee. Of bestel er 1 bij Studio Inspiratie.

Wil je je opgeven voor Yoga? Meld je aan voor twee proeflessen voor €12,-, door een mail te sturen naar info@studioinspiratie.nl

Do-In Yoga betekent letterlijk: ‘Yoga, zoals de weg naar binnen voert’. Het is een Japanse benadering van Yoga volgens de vijf elementen leer. De les combineert meridiaan strekkingen, bewegingen uit de martial arts, zelfmassage van Shiatsu drukpunten, partneroefeningen en Qi versterkende oefeningen. in Een fantastisch compleet geheel, bewegend tussen Yin en Yang in een doorgaande stroom in verbinding met jezelf. Annemieke, de docent, heeft haar opleiding genoten bij de Do-in-School.

Rots en Water bijscholing

Juni 2018 hebben Martijn en Annemieke, partners en Rots en Water trainers, de bijscholing ‘Basisschool Breed’ met goed gevolg bij het Gadaku Instituut afgesloten. Een paar dagen propvol lol, nieuwe oefeningen met het bekende Rots en Water materiaal, inzichten, bijscholing van ontwikkelingspsychologie per basisschool groep en hernieuwde zelfinzichten.

Met frisse blik en inspiratie zullen zij het komende seizoen weer aan de slag gaan om nieuwe en oude groepen te trainen.

Leerlingen Voorstelling ‘Show Off’ Theater Dakota
16 februari 2019

Alle dansleerlingen van klein tot groot dansen mee in de Theatervoorstelling Show Off. In alle danslessen zal naar de voorstelling toegewerkt worden. En op vrijdag 15 februari is de Generale Doorloop Repetitie.

Via de nieuwsbrief en het informatie bord in de kleedkamer worden leerlingen geïnformeerd over de kaartverkoop en alles rondom de voorstelling.

Wil je als vrijwilliger meehelpen met deze voorstelling, heb je een steentje bij te dragen? Graag! Alle hulp is welkom 🙂 Hulpouders, naai-ouders… meld je aan.

Bijzondere lessen en……..De Summer Dubble Extra Week

 

Vriendjes en Vriendinnetjes lessen* Week 40: 1 t/m 5 oktober
Kijklessen ** Week 45: 5 t/m 9 november
Vriendjes en Vriendinnetjes lessen* Week 13: 25 t/m 29 maart

*Deze week mogen leerlingen van alle lessen iemand meenemen; een vriendje of vriendinnetje. Ook Yoga- en Pilatesleerlingen.
**In de jeugd danslessen mogen ouders de les komen bijwonen in de studio.

Summer Dubble Extra Week: Maandag 1 juli t/m zondag 7 juli

Dit jaar begint de zomervakantie een weekje later, maar er zijn ook twee vakanties extra lang, omdat Annemieke gaat studeren. Dus……
In deze laatste week van het seizoen, de Summer Dubble Extra Week, mag iedereen onbeperkt naar de studio komen! En zullen er bijzondere lessen zijn. Het blijft nog even een verrassing……. hou de nieuwsbrief in de gaten!