Studio voor
Pilates en Do-In Yoga Den Haag

Studio Inspiratie voor Pilates en Yoga legt de nadruk op zelfzorg voor een gezond, soepel en pijnvrij (dans)lijf. Probeer het uit met proeflessen!

Wekelijkse Pilates- of Yogales  €44,- per maand

Pilates is een uitgebalanceerd oefenschema om je centrum te versterken: de spieren rond je buik, rug en bekkenbodem. Dat geeft balans in je bewegingen en voorkomt blessures. Kracht en souplesse gaan hand in hand in deze bijzondere body-mind workout. Yoga gaat over verbinding: verbinding met jezelf, met je lichaam, en met je adem. Do-In Yoga is een specifieke vorm van yoga die zijn oorsprong vindt in China en Japan. Do-In Yoga bevordert zelfzorg en brengt je een ervaring van heling, en van thuiskomen in jezelf.

Bewegingsvisie
Annemieke heeft altijd een bovengemiddelde belangstelling gehad voor een gezonde bewegingsorganisatie in het lichaam. Ze ziet het onmiddellijk als je lichaam uit balans is en weet daar dan vrijwel altijd een opmerkelijke milde maar zeer doeltreffende aanpak voor. Ze werkt vanuit Laban Movement Analysis en kan hiermee haar leerlingen helpen meer bewegingsruimte te vinden. Daarnaast zoekt Annemieke graag de innerlijke kracht en het helend vermogen van het lichaam op, met name in de preventie van blessures en fysieke of mentale overbelasting. Stott Pilates en Do-In Yoga zijn daarbij zeer ondersteunend, net als Mindfulness. Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en Mindfulness training geeft zij gericht op zelfobservatie en acceptatie, met zachtheid en compassie.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €14 voor twee lessen.

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching