Stott Pilates

Pilates Den Haag

  • Stott Pilates
  • Stott Pilates
  • Stott Pilates

Pilates Den Haag bij Studio Inspiratie is een training met oog voor jouw fysieke mogelijkheden en voor meer balans.

Pilates gaat niet over goed worden in Pilates, het gaat over doen wat je wilt doen in alle andere uren dat je geen Pilates doet, zonder blessures, met souplesse en uithoudingsvermogen en een goede houding die jou draagt en vrijheid geeft. Na een ochtendles Pilates ben je helemaal klaar om de dag te starten. Met meer bewustzijn, kracht en connectie in jezelf voelt je lichaam in balans. Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit. Pilates is een fantastische training ter ondersteuning van mensen met chronische klachten. Maar ook ter ondersteuning van andere sporten en bezigheden zoals dans, acrobatiek, rugby, wandelen, hardlopen, tennis, tuinieren, klussen, etc. Ook voor mensen met een beroep waarin ze veel in één houding staan of zitten, of repetitieve handelingen moeten verrichten is Pilates heilzaam en werkt het preventief voor blessures.

Pilates Den Haag - Train Stretch & Relax
dinsdag 9.00-10.00 €45,- per maand

Instromen is het hele seizoen mogelijk

Nergens krijg je zo’n heldere uitleg en instructie in goed opgebouwde lessen, met veel verbeeldingskracht en visualisatie zodat je echt gaat begrijpen hoe je je lichaam moet aansturen. En natuurlijk een gezonde portie humor en relativeringsvermogen die je net even over dat moeilijke punt heen helpen. Niet voor niets is Studio Inspiratie 2 jaar achtereen gekozen tot publiekslieveling van OneFit. Bij specifieke klachten of wensen is een privéles Pilates passender. Neem contact op met Studio Inspiratie om een les te boeken. Tarieven vind je hier.

Pilates Voeten en Benen

Je voet bestaat uit 26 botjes, 33 gewrichten, 19 spieren, en ruim 100 pezen en banden; een uniek slim lichaamsdeel! Door de schoenen die wij over het algemeen dragen, verliezen onze voeten een hoop van hun oorspronkelijke functionaliteit. In een privéles Pilates Voeten en Benen werken we specifiek met de spanning, stijfheid of scheefstand van jouw voeten, stand van de tenen, gekantelde enkels, doorgezakte voorvoet of inactieve voetboog. In de les zoeken we naar de oefeningen waar jouw lichaam direct baat bij heeft. Door ruimte te creëren in alle kleine scharniertjes werkt Pilates Voeten en Benen aan een gezonde stand en mobiliteit van de voet. Belangrijk onderdeel van de privéles zijn balansoefeningen die ook de stand van je benen corrigeren en het bekken trainen. Die oefeningen kun je na de les zelfstandig blijven doen voor blijvend resultaat.

Pilates Voeten en Benen  €62,50 per privéles van 45 minuten

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee (volwassenen) of drie (kinderen) lessen.


Stott Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Bij Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam.


Mindfulness

Leer te ervaren wat er is, te observeren hoe dat is, en te accepteren zoals het is. Compassie is daarbij een sleutelwoord.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching