Pilates

Pilates Den Haag

  • Stott Pilates
  • Stott Pilates
  • Stott Pilates

Pilates Den Haag bij Studio Inspiratie is een training met oog voor jouw fysieke mogelijkheden en voor meer balans.

Pilates gaat niet over goed worden in Pilates, het gaat over doen wat je wilt doen in alle andere uren dat je geen Pilates doet, zonder blessures, met souplesse en uithoudingsvermogen en een goede houding die jou draagt en vrijheid geeft. Na een les Pilates loop je met meer bewustzijn, kracht en connectie in jezelf de deur weer uit. Je ervaart je lichaam in balans. Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding. Pilates is een fantastische training ter ondersteuning van mensen met chronische klachten. Maar ook ter ondersteuning van andere sporten en bezigheden zoals dans, acrobatiek, rugby, wandelen, hardlopen, tennis, tuinieren, klussen, etc. Ook voor mensen met een beroep waarin ze veel in één houding staan of zitten, of repetitieve handelingen moeten verrichten is Pilates heilzaam en werkt het preventief voor blessures.

Pilates Den Haag - Train Stretch & Relax
Wekelijkse les €44,- per maand

Instromen is het hele seizoen mogelijk

Nergens krijg je zo’n heldere uitleg en instructie in goed opgebouwde lessen, met veel verbeeldingskracht en visualisatie zodat je echt gaat begrijpen hoe je je lichaam moet aansturen. En natuurlijk een gezonde portie humor en relativeringsvermogen die je net even over dat moeilijke punt heen helpen. Niet voor niets is Studio Inspiratie 2 jaar achtereen gekozen tot publiekslieveling van OneFit. Bij specifieke klachten of wensen is een privéles Pilates passender. Neem contact op met Studio Inspiratie om een les te boeken. Tarieven vind je hier.

Pilates Voeten en Benen

Je voet bestaat uit 26 botjes, 33 gewrichten, 19 spieren, en ruim 100 pezen en banden; een uniek slim lichaamsdeel! Door de schoenen die wij over het algemeen dragen, verliezen onze voeten een hoop van hun oorspronkelijke functionaliteit. In een privéles Pilates Voeten en Benen werken we specifiek met de spanning, stijfheid of scheefstand van jouw voeten, stand van de tenen, gekantelde enkels, doorgezakte voorvoet of inactieve voetboog. In de les zoeken we naar de oefeningen waar jouw lichaam direct baat bij heeft. Door ruimte te creëren in alle kleine scharniertjes werkt Pilates Voeten en Benen aan een gezonde stand en mobiliteit van de voet. Belangrijk onderdeel van de privéles zijn balansoefeningen die ook de stand van je benen corrigeren en het bekken trainen. Die oefeningen kun je na de les zelfstandig blijven doen voor blijvend resultaat.

Pilates Voeten en Benen  €62,50 per privéles van 45 minuten

online video-lessen aanbod | Start pakket Pilates Thuis

Ben je nog niet bekend met Pilates en wil je in de vertrouwde omgeving van je eigen huis gaan starten? Bijvoorbeeld omdat je kleine kinderen thuis hebt. Of wil je naast je les in de studio een tweede les thuis kunnen doen? Dan is dit het pakket dat je zoekt!

Dit pakket is gemaakt i.s.m. de goedlevenacademie | Kosten €120

8 lessen PILATES THUIS | 25 minuten per les

Schaf dit starterspakket aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

online luisterlessen en een videoles | Pilates Thuis

Heb je nog nooit Pilates gedaan? Start met de video les.

Gedurende de lockdown zijn er luisterlessen opgenomen voor de leerlingen van Studio Inspiratie. Die zijn enorm in de smaak gevallen, omdat ze, geheel in lijn met het Pilates gedachtegoed, ervoor zorgen dat je je volledige aandacht bij jezelf en je eigen beoefening kunt brengen.

De lessen kosten €15,- per les. Je kunt ze oneindig voor jezelf herhalen.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om één van de lessen te bestellen o.v.v. Pilates online. Je krijgt een betaallink toegestuurd. Vermeld je even welke les je wilt bestellen?

Videoles
Luisterles 20 minuten staand zonder mat
Luisterles 1
Luisterles 2
Luisterles in het Engels

Koop je het hele pakketje betaal je €50 in plaats van €75

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen.


Stott Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Bij Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam.


Mindfulness

Leer te ervaren wat er is, te observeren hoe dat is, en te accepteren zoals het is. Compassie is daarbij een sleutelwoord.

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching