YOGA

[dt_fancy_title title=”Yoga” title_size=”h2″ title_color=”title”]
studio-inspiratie-logo-600px
studio-inspiratie-button-startproeflessen

Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Do-In Yoga is een specifieke vorm van yoga, die zijn oorsprong vindt in China en Japan. Ik ben zelf bij Do-In Yoga uitgekomen, omdat het me meer dan welke yogavorm ook een ervaring van heling brengt, van heel wording en thuiskomen in mijzelf.

Do-In Yoga heeft een ritme en afwisseling die ik prettig vind. Oefeningen met pit die de buik (Hara) versterken en je krachten bundelen. Concentratieoefeningen die je aandacht zo scherp maken als van een Krijger. Oefeningen die de stroming van energie op gang brengen of juist kalmeren. Uitdagende rekkingen en massages die uit de Shiatsu komen met aandacht voor de meridianen en de vijf elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water, Hout.

Wees welkom om je eigen manier en route in de Do-In Yoga te ervaren en ontdekken. Het zal een ware wonderlijke reis zijn, waar je verzacht en versterkt uitkomt.

Ervaring van deelnemer met Do-In Yoga bij Studio Inspiratie

“Kenmerkend voor de yogalessen van Annemieke, de docent, vind ik de precieze en rustige opbouw van de les.
Hierdoor kan ik beter dan in veel andere lessen bij mezelf blijven, experimenteren en mijn eigen grenzen voelen.
Annemieke komt op mij authentiek, eerlijk en warm over. Ze schept sfeer in en rondom de les en zorgt voor een vleugje humor.

 

Do-In Yoga doe ik graag omdat het een vorm van yoga is waarbij ‘presteren’ niet belangrijk is.
Bij Do In-Yoga gaat het om de intentie en het bewegen vanuit aandacht en adem binnen je mogelijkheden op dat moment. Er zijn veel aanpassingen mogelijk en je krijgt de begeleiding om die aanpassingen zelf te vinden, passend bij jou.
De les is afwisselend: energiek, krachtig, speels, meditatief, zacht.