Praktijk voor
Danstherapie & Coaching

Praktijk voor Danstherapie bij psychische problemen; Coaching bij burn-out en re-integratie en Rots en Water trainingen op de Basisschool

Het mooie aan danstherapie en lichaamsgerichte coaching is dat je via de therapeut weer leert luisteren naar je eigen wijsheid, waarheid en natuur. Gewoon doen en ervaren wat je lichaam en geest je te vertellen hebben, dat leidt tot nieuwe inzichten. Opgeslagen in het lichaam, in jezelf, liggen boodschappen, patronen en mogelijkheden die je met het hoofd niet had kunnen bevroeden. Bij Studio Inspiratie kun je als persoon terecht met persoonlijke vraagstukken. Je kunt ook in je rol als werknemer terecht als er iets in je werkzame leven wringt. Een integratieve ervaringsgerichte coach is namelijk iemand die zowel gericht als intuïtief opdrachten aangeeft waarmee je tot deze inzichten kunt komen. Gewoon doen en ervaren!

Maak een afspraak voor een intake gesprek als je wilt beginnen en kennismaken met de therapeut. Kosten intake €65,-

Sessies van 50 minuten kosten €83 en worden niet vergoed door de verzekering.

Sessies vinden plaats op woensdagmiddag, iedere tweede woensdag van de maand.

Lokatie: Vitaal, Appelstraat 22, Den haag

Verdere praktische informatie vind je hier.

Visie op persoonlijke groei

Annemieke is een ervaren danstherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in de psychiatrie en ruim 14 jaar ervaring in haar eigen praktijk. Ze heeft zich altijd met menselijke ontwikkelingsprocessen bezig gehouden. Vooral de relatie tussen beweging, het lichaam en geestelijk welzijn blijft haar eindeloos boeien. Na haar studie danstherapie (Creatieve therapie dans en beweging aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen) heeft Annemieke zich ook bekwaamd in Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT bij Ger Schurink) en is ze advanced Rots en Water trainer en Do-In Yoga healer en coach.

Annemieke nodigt je uit om het avontuur aan te gaan en bij jezelf thuis te komen. Wat heb je voor ogen? En hoe geef je gehoor aan wat jijzelf of de situatie nodig heeft? Hoe volg je lichaamssignalen en vind je inspiratie op weg naar het vormgeven van je eigen leven? Annemieke helpt je verder met je persoonlijke groei.


COACHING

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Danstherapie

Zonder te kunnen dansen helpt danstherapie bij je psychische problemen verder.

Rots en Water Training

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale competentie training voor schoolklassen.

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past?

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching