Praktijk voor
Danstherapie & Coaching

Praktijk voor Danstherapie bij psychische problemen; Coaching bij burn-out en re-integratie en Rots en Water trainingen op de Basisschool

Het mooie aan danstherapie en bewegingsgerichte coaching is dat je nooit gedanst hoeft te hebben om er wel bij te varen. Gewoon doen en ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft, dat leidt tot nieuwe inzichten. Opgeslagen in het lichaam liggen boodschappen, patronen en mogelijkheden die je met het hoofd niet had kunnen bevroeden. Bij Studio Inspiratie kun je als persoon terecht met persoonlijke vraagstukken. Je kunt ook in je rol als werknemer terecht als er iets in je werkzame leven wringt. Een danstherapeut of bewegingsgerichte coach is namelijk iemand die zowel gericht als intuïtief dans- en beweegopdrachten bedenkt waarmee je tot deze inzichten kunt komen. Even uit je hoofd en gewoon doen en ervaren!

Maak een afspraak voor een intake gesprek als je wilt beginnen en kennismaken met de therapeut. Kosten intake €50,-

Sessies kosten €80,-/sessie van 60 minuten. Sessies worden niet vergoed.

Visie op persoonlijke groei

Annemieke is een ervaren danstherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in de psychiatrie en ruim 13 jaar ervaring in haar eigen praktijk. Ze heeft zich naast dans en dansles, theater en artistieke vormgevingsprocessen ook altijd met menselijke ontwikkelingsprocessen bezig gehouden. Vooral de relatie tussen beweging, het lichaam en geestelijk welzijn blijft haar eindeloos boeien. Na haar studie danstherapie (Creatieve therapie dans en beweging aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen) heeft Annemieke zich ook bekwaamd in Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT bij Ger Schurink) en Mindfulness training.

Annemieke weet als geen ander hoe je lichaam en de bewegingen die je ermee maakt jouw verhaal vertellen. Vaak nog beter dan je het in woorden kunt vangen. Uit je hoofd en in je gevoel komen geeft toegang naar iets waar je misschien al een tijdje niet bij kon komen en je lichaam in beweging helpt je bij die stap. Zo kom je verder op de weg naar persoonlijke groei. Annemieke nodigt je uit om het avontuur aan te gaan en bij jezelf thuis te komen. Wat heb je voor ogen? En hoe geef je gehoor aan wat jijzelf of de situatie nodig heeft? Hoe volg je lichaamssignalen en vind je inspiratie op weg naar het vormgeven van je eigen leven? Annemieke helpt je verder met je persoonlijke groei.


COACHING

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Danstherapie

Zonder te kunnen dansen helpt danstherapie bij je psychische problemen verder.

Rots en Water Training

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale competentie training voor schoolklassen.

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past?

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching