Over ons

  • Over Studio Inspiratie
  • Over Studio Inspiratie

Is dansen je passie of

wil je graag leren dansen?

Kom dan naar Studio Inspiratie, een fijne en eigenzinnige school voor moderne dans midden in Den Haag. Hier leer je niet alleen dansen maar word je ook creatief uitgedaagd en mentaal versterkt. De dansstudio is centraal gelegen in het hart van de stad en tegelijk in een oase van rust in een mooie oude kapel.

Wekelijkse danslessen €46,- per maand. 

Alle danslessen zijn een combinatie van verschillende moderne dans stromingen en technieken (contemporary dance) waarin elementen van andere dansstijlen worden gecombineerd zoals klassiek ballet, jazz, en lyrical. Je krijgt alle ruimte voor zelfexpressie en een brede eigen dansontwikkeling. Moderne dans is dé dansvorm van bijna alle grote Nederlandse dansgezelschappen zoals het Nederlands Dans Theater (NDT), het Scapino Ballet, Introdans, Club Guy and Roni.

Om een idee te krijgen van moderne dans, bekijk deze link van het NDT.

Dansvisie

Annemieke Wauters heeft in 2008 Studio Inspiratie opgericht, een dansschool met ruimte voor de eigenheid van het individu. Haar dansvisie draait helemaal om dansplezier, creativiteit, en beleven. Leerlingen mogen verwachten dat hun eigenheid gezien wordt en Annemieke hun nieuwsgierigheid en creativiteit aanmoedigt.

Over Annemieke

Dansen is leven, zeker voor Annemieke Wauters! Sinds haar afstuderen is Annemieke werkzaam als dansdocent, danstherapeut, en in 2008 heeft ze haar eigen Studio Inspiratie opgericht. Dansen staat voor plezier en discipline, werken en genieten, fantasie en werkelijkheid, samen en solo, vallen en weer opstaan.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €16 voor twee lessen.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching