Uitschrijven

Inschrijving loopt tot wederopzegging.

Je inschrijving stopt dus niet automatisch aan het einde van het seizoen!

Procedure voor opzeggen

  • 1. Opzeggen gaat per email. Hierin schrijf je wanneer je wilt stoppen met de lessen. Opzeggen kan altijd. Voor dansleerlingen: Liever niet vlak voor een voorstelling natuurlijk!

  • 2. Opzegtermijn, De opzegtermijn is altijd een maand, houd daar rekening mee! Dit geldt ook als je besluit te stoppen in de zomerstop.

  • 3. Bevestiging, Je ontvangt bevestiging van de opzegging en de uitschrijfdatum; per wanneer de leerling wordt uitgeschreven bij Studio Inspiratie. Tot de uitschrijfdatum mogen lessen gevolgd worden en heb je een betalingsverplichting. Te veel betaald lesgeld wordt teruggestort. Nog te betalen lesgeld wordt gevorderd, of je ontvangt een factuur.

  • 4. Reden van opzegging. Het wordt zeker gewaardeerd als je de reden van opzegging wilt vermelden. Studio Inspiratie is altijd op zoek naar de beste dans- en beweegervaring voor leerlingen, dus we horen graag wat we beter kunnen doen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching