Mindfulness

  • Mindfulness
  • Mindfulness

Mindfulness voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Kom je mindfulness een keer echt ervaren?

Zelfzorg en het aanboren van het zelfhelend vermogen van je lichaam, vooral bij de preventie van mentale overbelasting, krijgt vorm met Mindfulness training. Annemieke is geschoold in Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en samen met haar achtergrond in Danstherapie is haar benadering van mindfulness het best te omschrijven als heel puur. Mindfulness heeft namelijk niets met perfectie te maken, het streven naar perfectie kan even worden losgelaten. In plaats daarvan leer je te ervaren wat er is, te observeren hoe dat is, en te accepteren zoals het is. Compassie is daarbij een sleutelwoord.

Mindfulness coaching wordt op afspraak gegeven in individuele sessies (€83 per sessie) en mindful bewegen kan er een onderdeel van zijn, afhankelijk van de hoe de coaching zich ontvouwt. Neem voor meer informatie of het boeken van een intake (€65,-) contact op met Studio Inspiratie.

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past?


Stott Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Bij Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam.


Mindfulness

Leer te ervaren wat er is, te observeren hoe dat is, en te accepteren zoals het is. Compassie is daarbij een sleutelwoord.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching