Moderne dans voor Volwassenen

Moderne Dansles Volwassenen (vanaf 16 jaar)

  • Moderne dans voor volwassenen
  • Moderne dans voor volwassenen
  • Moderne dans voor volwassenen

Moderne Dans voor Volwassenen is een les met humor, veel eigen inbreng, en voor alle niveaus. Doe je ook mee?

Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in de lessen alle kanten op. Een moderne dansles voor volwassenen met ingrediënten uit klassiek, jazz en verschillende moderne dans stromingen. Een les waarin je je ei kwijt kunt en je eigen uitdaging vindt, dat geldt zowel voor nieuwkomers als voor de ervaren dansers, of je nou 20 jaar bent of veel ouder. Dansdocent Annemieke heeft namelijk oog voor ieders eigenheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Dat maakt het juist erg leuk om met leerlingen van verschillende dansachtergronden en leeftijden samen te dansen. Ieder vindt zijn eigen uitdaging bij moderne dans voor volwassenen.

Modern 1
Wil je de basis van Moderne dans goed onder de knie krijgen, wil je iets meer tijd voor uitleg rondom combinaties en choreo's? Dan is Modern 1 'Easy does it' de geschikte les voor jou.

Modern2
Houd je van serieus werken in de dansles, maar wil je vooral veel 'gaan met die banaan', zodra het je helder is wat je moet doen? Heb je ruime danservaring klassiek/modern/jazz en kun je daarop aangesproken worden in de les, dan is Modern 2 'Go with the Flow' de les voor jou.

De danslessen van Studio Inspiratie trekken doorgaans eigenwijze (jong) volwassenen, die het belangrijk vinden om zichzelf te kunnen zijn of hun eigenheid in dans te vinden. Dansers die improvisatie en het experiment ook leuk vinden, eigen ideeën hebben over wat ze willen uitproberen en die het leuk vinden om verschillend dansmeteriaal te onderzoeken en complexe choreo's onder de knie te krijgen. Annemieke heeft de didactische vaardigheid om hierop in te spelen en om mensen dansend verder te laten kijken dan hun neus lang is.

Typische moderne dansonderdelen zoals plaatsing van het lichaam, balans, zwaaibewegingen, verplaatsen door de ruimte, grondwerk, gebruik van zwaartekracht en timing, komen in de lessen aan bod. Met humor en voorbeelden uit het dagelijks leven wordt de verbeelding geprikkeld en worden mensen gestimuleerd om vanuit inzicht en begrip voor de inhoud het dansen vorm te geven vanuit eigen beleving. Daardoor gaan verrijking van dansvaardigheid en verdieping van beleving hand en hand in deze lessen.

Instromen is het hele seizoen mogelijk


Moderne dans

Moderne Dans vanaf 16 jaar. Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in deze les alle kanten op.


Do-In Yoga

Do-In Yoga met de nadruk op zelfzorg. Een goed begin van je week. Probeer het uit met proeflessen!


Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Coaching

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen. 

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching