Moderne dans voor Volwassenen

Moderne Dansles Volwassenen (vanaf 16 jaar)

  • Moderne dans voor volwassenen
  • Moderne dans voor volwassenen

Moderne Dans voor Volwassenen is een les met humor, veel eigen inbreng, en voor alle niveaus. Doe je ook mee?

Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in de lessen alle kanten op. Een moderne dansles voor volwassenen met ingrediënten uit verschillende moderne dans stromingen, klassiek en jazz. Een les waarin je je ei kwijt kunt en je eigen uitdaging vindt, dat geldt zowel voor nieuwkomers als voor de ervaren dansers, of je nou 20 jaar bent of veel ouder. Dansdocent Annemieke heeft namelijk oog voor ieders eigenheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Dat maakt het juist erg leuk om met leerlingen van verschillende dansachtergronden en leeftijden samen te dansen. Ieder vindt zijn eigen uitdaging bij moderne dans voor volwassenen.

Modern 1
Moderne dansles met vaart, waar ook aandacht is voor uitleg van de basis van Moderne dans en techniek. Ieder danst op zijn eigen niveau van beginner tot gevorderd. Spring erin en doe de oefeningen en choreo's op jouw manier. Deze les is open voor proeflessen.

Modern2
Een les voor mensen die al langer dansen bij Studio Inspiratie en bekend zijn met de Moderne dans zoals Annemieke die geeft. Niet open voor proeflessen.

Modern 3
Modern & Explore. Een avontuurlijke les met meer ruimte voor ontdekking en improvisatie. Ervaring met dansimprovisatie of bewegingsexpressie is een pré. Deze les is open voor proeflessen.

De lessen trekken doorgaans leerlingen die het belangrijk vinden om zichzelf te kunnen zijn of hun eigenheid in dans te vinden. Dansers die het leuk vinden om hard te werken om een choreografie onder de knie te krijgen of te maken, dansers die improvisatie en het experiment ook leuk vinden, die verschillend dansmateriaal willen dansen en onderzoeken, die zichzelf en hun lichaam willen meemaken in dans, samen willen werken en verbeeldingskracht hebben.

Annemieke heeft de didactische vaardigheid om hierop in te spelen en om mensen dansend verder te laten kijken dan hun neus lang is.

Typische moderne dansonderdelen zoals plaatsing van het lichaam, balans, zwaaibewegingen, verplaatsen door de ruimte, grondwerk, gebruik van zwaartekracht en timing, ritme, komen in de lessen aan bod. Met humor en voorbeelden uit het dagelijks leven wordt de verbeelding geprikkeld en worden mensen gestimuleerd om vanuit inzicht en begrip voor de inhoud het dansen vorm te geven vanuit eigen beleving. Daardoor gaan verrijking van dansvaardigheid en verdieping van beleving hand en hand in deze lessen.

Review - Na 8+ jaar ga ik nog steeds iedere dinsdag met veel plezier naar de moderne dansles. De sfeer in de groep is veilig en prettig en dat probeert Annemieke ook zo goed ze kan te waarborgen. Kleine niveauverschillen staan niet in de weg van de kwaliteit van de les omdat Annemieke met haar kunde iedereen altijd bij elkaar weet te brengen. En doordat Annemieke oog heeft voor detail weet ze het dansmateriaal voor iedereen persoonlijk te maken. Kortom een heel fijn moment om bewust met je hele lijf bezig te zijn. Elke les is weer fijn en uitdagend op zijn eigen manier! - Emily Schepers

Instromen is het hele seizoen mogelijk

Review - Studio Inspiratie is a great place to refresh and recharge after a busy work day. The lessons are phrased such that both beginner and advanced dancers can enjoy the class. The lessons are kept dynamic with different excercises/dances done each lesson. Especially recommend this studio for those who loved dancing as children, and wish to get re-inspired to dance as adults. - Ramesh Ganohariti

Meer reviews lezen 

Voor het rooster met de verschillende lessen kijk je hier. Voor de tarieven kijk je hier. En voor meer praktische informatie kijk je hier.


Moderne dans

Moderne Dans vanaf 16 jaar. Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in deze les alle kanten op.


Do-In Yoga

Do-In Yoga met de nadruk op zelfzorg. Een goed begin van je week. Probeer het uit met proeflessen!


Coaching

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €14 voor twee lessen. 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching