Reviews

Emiline over Pilates

Docente weet waar ze het over heeft en kijkt of de oefeningen goed worden uitgevoerd. Zo niet, voorziet ze je van tips en begeleiding. Fijn lesje om de dag mee te beginnen!

Angela over Do-In Yoga

Ongeveer 1,5 jaar geleden begon ik met een Do-in Yoga les. Dat was voor mij een verademing na alle andere soorten yoga die ik met regelmaat gehad heb. Zo ontspannen word je ervan, door bewust met energie te werken kom je ook dichter bij jezelf. Echt heel fijn!

Shanta over Moderne Dans

Ontzettend fijne danslessen, waarin er aandacht voor je hele lichaam is. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan technieken, maar er wordt ook gekeken naar hoe je bewegingen persoonlijk maakt, zodat die bij je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden passen. Annemieke is een betrokken en zorgzame docent, die voor positieve energie zorgt. Door de afwisseling tussen choreografieën zijn de lessen altijd erg speels en leuk om te volgen.
Bovendien is de lesruimte in de Barthkapel zeer ruim, waardoor iedereen voldoende de ruimte heeft om vrij te bewegen.

Maria over Pilates

Er is persoonlijke aandacht tijdens de les. De oefeningen worden duidelijk opgebouwd, zodat je weet wat je moet doen. Annemiek zorgt voor een goede sfeer. Bedankt!

Suzan over coaching

Deze sessies helpen mij om contact te blijven maken met mijn lichaam, ook in stressvolle tijden. Annemieke biedt een luisterend oor, neemt me altijd serieus in wat ik bespreek en weet altijd een passende oefening bij mijn emoties te vinden, zodat ik weer met nieuwe energie de deur uit loop. 

Sandra Jonas

De lessen van Annemieke onderscheiden zich door de hoge kwaliteit & kundigheid en aandacht van de docent en de unieke locatie. Ab-so-lu-te aanrader.

Juun over danstherapie

Annemieke is een zeer bevlogen docent en therapeut, ze luistert en kijkt echt en hoort en ziet wat je tussen de zinnen en bewegingen eigenlijk zegt, voelt en denkt. Tijdens danstherapie breng je eerst samen in kaart wat je hulpvraag is. Vervolgens ga je met dansoefeningen aan de slag met alle aspecten van die hulpvraag.
Annemieke creëert een veilige sfeer waardoor je je niet opgelaten voelt om in je eentje in een grote zaal te dansen (ze danst met je mee als je dat wil, met je ogen dicht dansen mag ook).
Samen met Annemieke kom je snel tot de kern van waar je mee zit of aan wilt werken. Dit komt door haar enorme ervaring en expertise en doordat je weinig kan verbergen voor haar. Ze is zo opmerkzaam en ziet dingen in jouw bewegingen waarvan je jezelf vaak nog niet bewust bent. Ze helpt je om alles wat vast voelt losser te maken en geeft je nieuwe inzichten en tools om met jezelf te werken. Maar alles gaat op jouw tempo zodat dat wat je over jezelf leert echt kan beklijven in je lichaam en je hoofd. Als je aan jezelf wilt werken dan is danstherapie van Annemieke het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Lilian van Herpen over Yoga

Heerlijke les, fysiek best intensief, maar tegelijk heel meditatief. En dat in een oude kerk!!!

Janne over Moderne Dans

Sinds kort doe ik Moderne Dans bij Studio Inspiratie. De dansgroep is heel divers, van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Als jonge beginner is dit erg prettig, hierdoor is er veel ruimte om in je eigen tempo te leren en om ook van elkaar te leren. Er hangt een fijne sfeer, wat niet alleen door de warme mensen komt maar ook door de mooie locatie. Bij Annemieke leerde ik dat dansen meer is dan alleen fysieke activiteit, ik leer ook om naar mijn lichaam te luisteren en om mijn grenzen te verkennen en te verleggen. Annemieke is een betrokken docent, er is veel aandacht voor ieders individuele dansproces en ze geeft gepaste persoonlijke hulp. Ik voel me hier op mijn gemak en leer veel!

Sanne over Pilates

Super fijne pilates lessen! Dankzij de begeleiding van Annemieke met veel persoonlijk aandacht voor houding, ademhaling en eventuele blessures is dit voor mij echt een mindfulness moment in de week. De lessen worden gegeven in een mooie sfeervolle ruimte en hoewel midden in de stad kun je de vogeltje horen fluiten.

Nanne over Studio Inspiratie

Supergoede docent! Fijne lessen, goede sfeer en in een prachtig pand (in een oude kapel). Annemieke is heel inspirerend in haar manier van les geven. Het is echt een verrijking van je leven om hier Pilates of yoga of danslessen te mogen volgen!

Florence Cherau over Yoga

Een goed opgebouwde les om je lijf en geest te stretchen ! Fijne ruimte met alles wat nodig is. Een veilige sfeer om (jezelf ) te ontdekken.

Jane Neirinckx over Pilates

De lessen van Annemieke zijn echt fantastisch. Ze zijn nooit hetzelfde, je hebt niet het idee dat ze een vast riedeltje afgaat en als ze ziet dat een bepaald onderdeel van de les niet werkt voor de groep, dan past ze het met gemak weer aan. Maar wat ik eigenlijk nog het fijnste vind aan de lessen is dat je iedere keer weer wat meer over je lichaam leert. Annemieke legt alles zo goed uit, met zoveel achtergrondinfo en let daarnaast goed op of je het wel goed doet, dat het eigenlijk net lijkt alsof je bij een lange sessie van de fysiotherapeut was. Je komt weer helemaal in balans en weet waar je de volgende keer/in het dagelijkse leven op moet letten. Bovendien is Annemieke gewoon een ontzettende aardige en grappige vrouw. Tsja, je zou bijna denken dat ik aandelen in Studio Inspiratie heb, maar ik ben gewoon erg fan van deze lessen! Haha ;-)

Marieke Klos over Pilates

Gewoon de allerbeste pilates op de allermooiste plek met de allerfijnste (en grappigste) docent Annemieke!

Shirley van der Sman over Pilates

De beste pilates les die ik ooit gedaan heb. De docent besteedt erg veel aandacht aan techniek. Een klein detail maakt in de oefening en intensiteit een wereld van verschil. Je leert erg veel lichaamsbewustheid in deze les. En een fantastische locatie in een oud klooster. Echt een aanrader dus!

Sarah Safi Harb

Hele leuke les, prachtige locatie.. Super goede uitleg, kennis en passie heeft deze geweldige docente. Een aanraader!!

Anne Marie

Annemiek neemt je mee op avontuur......❤ Spelenderwijs ontdek je hoe je lichaam in staat is zich in prachtige sierlijke bewegingen uit te drukken. Er is geen ruimte voor oordeel in deze lessen. Plezier voert de boventoon. Dit is pas écht leuk leren dansen! Daarnaast is het alleen al een geschenk op zich om de gevorderde dansers samen synchroon te zien dansen....... Hun samenspel en de vriendelijke instructies van Annemiek nodigen je hartelijk uit....de dansvloer op!

Vuokko Shoemaker

Een hele fijne les, mooie locatie en een bevlogen instructrice. Echt een aanrader!

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching