Reviews

Sandra Jonas

De lessen van Annemieke onderscheiden zich door de hoge kwaliteit & kundigheid en aandacht van de docent en de unieke locatie. Ab-so-lu-te aanrader.

Lilian van Herpen over Yoga

Heerlijke les, fysiek best intensief, maar tegelijk heel meditatief. En dat in een oude kerk!!!

Florence Cherau over Yoga

Een goed opgebouwde les om je lijf en geest te stretchen ! Fijne ruimte met alles wat nodig is. Een veilige sfeer om (jezelf ) te ontdekken.

Jane Neirinckx over Pilates

De lessen van Annemieke zijn echt fantastisch. Ze zijn nooit hetzelfde, je hebt niet het idee dat ze een vast riedeltje afgaat en als ze ziet dat een bepaald onderdeel van de les niet werkt voor de groep, dan past ze het met gemak weer aan. Maar wat ik eigenlijk nog het fijnste vind aan de lessen is dat je iedere keer weer wat meer over je lichaam leert. Annemieke legt alles zo goed uit, met zoveel achtergrondinfo en let daarnaast goed op of je het wel goed doet, dat het eigenlijk net lijkt alsof je bij een lange sessie van de fysiotherapeut was. Je komt weer helemaal in balans en weet waar je de volgende keer/in het dagelijkse leven op moet letten. Bovendien is Annemieke gewoon een ontzettende aardige en grappige vrouw. Tsja, je zou bijna denken dat ik aandelen in Studio Inspiratie heb, maar ik ben gewoon erg fan van deze lessen! Haha ;-)

Marieke Klos over Pilates

Gewoon de allerbeste pilates op de allermooiste plek met de allerfijnste (en grappigste) docent Annemieke!

Shirley van der Sman over Pilates

De beste pilates les die ik ooit gedaan heb. De docent besteedt erg veel aandacht aan techniek. Een klein detail maakt in de oefening en intensiteit een wereld van verschil. Je leert erg veel lichaamsbewustheid in deze les. En een fantastische locatie in een oud klooster. Echt een aanrader dus!

Sarah Safi Harb

Hele leuke les, prachtige locatie.. Super goede uitleg, kennis en passie heeft deze geweldige docente. Een aanraader!!

Anne Marie

Annemiek neemt je mee op avontuur......❤ Spelenderwijs ontdek je hoe je lichaam in staat is zich in prachtige sierlijke bewegingen uit te drukken. Er is geen ruimte voor oordeel in deze lessen. Plezier voert de boventoon. Dit is pas écht leuk leren dansen! Daarnaast is het alleen al een geschenk op zich om de gevorderde dansers samen synchroon te zien dansen....... Hun samenspel en de vriendelijke instructies van Annemiek nodigen je hartelijk uit....de dansvloer op!

Vuokko Shoemaker

Een hele fijne les, mooie locatie en een bevlogen instructrice. Echt een aanrader!

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching