School voor
Moderne Dansles Den Haag

Is dansen je passie of wil je graag leren dansen? Kom dan naar Studio Inspiratie

Wekelijkse moderne danslessen €46,- per maand

Studio Inspiratie is een fijne en eigenzinnige school voor moderne dansles midden in Den Haag. Hier leer je niet alleen dansen maar word je ook creatief uitgedaagd en mentaal versterkt. De dansstudio is centraal gelegen in het hart van de stad en tegelijk in een oase van rust in een mooie oude kapel.

Alle danslessen zijn gebaseerd op moderne dans (contemporary dance) waarin elementen van verschillende dansstijlen worden gecombineerd. Je krijgt alle ruimte voor zelfexpressie en een brede eigen dansontwikkeling. Moderne dans is dé dansvorm van bijna alle grote Nederlandse dansgezelschappen zoals het Nederlands Dans Theater (NDT), het Scapino Ballet, Introdans en Club Guy and Roni. Het Korzo theater in Den Haag is een dansbroedplaats waar jonge choreografen en dansers een podium vinden.

Om een idee te krijgen van moderne dans, bekijk deze link van het NDT.

Dansvisie
Annemieke Wauters heeft in 2008 Studio Inspiratie opgericht, een dansschool met ruimte voor de eigenheid van het individu. Haar dansvisie draait om dansplezier, creativiteit en beleven. Bij Studio Inspiratie mag je verwachten dat je eigenheid gezien wordt en Annemieke je nieuwsgierigheid en creativiteit aanmoedigt.

Review - Lekkere inspirerende moderne dans op een fijne sfeervolle locatie door een ervaren en kundige docente. Na een aantal jaren niet gedanst te hebben is het weer heerlijk om op te pikken.- Astrid Dekkers

Lees meer reviews

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €16 voor twee lessen.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching