Danstherapie

Zonder te kunnen dansen helpt danstherapie je verder. Neem contact op voor meer informatie.

Danstherapie geeft ruimte aan mensen die moeilijk onder woorden kunnen brengen wat er aan de hand is. Je lichaam vertelt jouw verhaal met de bewegingen die het maakt. Ook mensen die verbaal sterk zijn, rationeel van aard zijn en steeds maar ‘in hun hoofd zitten’ hebben baat bij danstherapie omdat zij in beweging beter tot de kern komen. Ook mensen die juist geen behoefte hebben om weer alles op te rakelen maar wel nog door het verleden gehinderd worden, vinden in danstherapie een manier om verder te komen. Met danstherapie laat je je hele lichaam voor je spreken, inclusief jouw onbevangenheid of remmingen, en passeer je je hoofd met alle gedachten die daarbinnen de dienst uitmaken. In beweging, soms dansend, soms meditatief, vinden we jouw hele verhaal en maken we ruimte voor nieuwe ideeën, ander gedrag, en een werkelijkheid die wel voor jou werkt. Het mooie is dat je nooit gedanst hoeft te hebben om baat te hebben bij danstherapie.

Heb je bijvoorbeeld last van een eetstoornis, dwangneurose, angst en paniek, agressie, somberheid, burn-out, een verstoord lichaamsbeeld of een trauma, ben je vastgelopen in rouwverwerking of heb je te maken met autisme, zelf of in je nabije omgeving, dan ben je bij danstherapie aan het juiste adres. Je zult ervaren dat je veel sneller dan gedacht weer richting, ruimte en handvatten vindt.

Tarieven en praktische informatie vind je hier.


COACHING

Praktijk voor Coaching bij burn-out, re-integratie en andere persoonlijke vraagstukken.


Danstherapie

Zonder te kunnen dansen helpt danstherapie bij je psychische problemen verder.

Rots en Water Training

Rots en Water is een psycho-fysieke sociale competentie training voor schoolklassen.

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past?

Bekijk onze instagramfeed!

Jux Easy Instagram

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching