Do-in Yoga

  • Do In Yoga
  • Do In Yoga
  • Do In Yoga

Healing yoga | Do-In Yoga

met de nadruk op zelfzorg & bekrachtiging

Bij Do-In Yoga treedt je met aandacht naar binnen en werk je met je energetische lichaam. Door je daarop af te stemmen en specifieke bewegingen en behandelingen uit te voeren, kun je het zelfhelend en transformerend vermogen van je lichaam een boost geven. Dat geeft een gevoel van zingeving en vervulling. Er wordt de tijd genomen voor oefeningen, zodat de kern van de oefening zich in jou kan ontvouwen en een eigen vorm krijgt die bij jou past.

Do-In Yoga is een specifieke vorm van yoga, die zijn oorsprong vindt in Oosterse geneeswijzen. Annemieke is bij Do-In Yoga uitgekomen, omdat het meer dan welke yogavorm ook een ervaring van zelfzorg brengt, van heel worden en thuiskomen in jezelf. Do-In Yoga heeft een ritme en afwisseling die heel prettig is. Oefeningen met pit die de buik (Hara) versterken en krachten bundelen. Concentratieoefeningen die je aandacht zo scherp maken als van een Krijger. Oefeningen die de stroming van energie op gang brengen of juist kalmeren. Uitdagende rekkingen en massages die uit de Shiatsu komen met aandacht voor de meridianen en de vijf elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water, Hout. Wees welkom om je eigen manier en route in de Do-In Yoga te ervaren en ontdekken. Het zal een wonderlijke reis zijn waar je vervuld en versterkt uitkomt.

€46,- per maand
Eerste twee proeflessen €16,-

Instromen is het hele seizoen mogelijk

De Do-In yoga is een openbaring voor mij. Nooit aan yoga gedaan dus een echte beginner. In deze yoga-vorm ligt de nadruk op zelfheling en dat merk je direct in lichaam en geest. Je doet mee op jouw manier, geen stress. - Astrid Dekkers

Meer informatie over het rooster vind je hier. Meer informatie over lesgeld vind je hier. Meer praktische informatie vind je hier.

Strandyoga

Tijdens de zomerstop geeft Annemieke Zomer Zelfzorg Yoga lessen op het strand in Den Haag. Keertje meedoen? App naar 06-10899902 om je aan te melden voor de zomerappgroep. Of kijk op Facebook.

online video-lessen aanbod

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om een van de programma's of lessen te bestellen.

9 lessen yoga programma

Ter kennismaking of verdieping van Do-In Yoga beoefening. Prijs €99,-

*Bonus 1: Je kunt alle lessen zo vaak doen als je wilt op je eigen tijd. Je krijgt per les een link.
*Bonus 2: Bij elke les krijg je korte krachtige informatie over de achtergrond en beoefening van Do-In Yoga.

Je bent van harte welkom om deze stap naar zelfzorg, ontspanning en zelfinzicht te maken via dit bewegingssysteem met zijn wortels in eeuwenoude Japanse bewegingskunst en levensfilosofie. Je zult je eigen natuur gaan waarderen en bekrachtigen waardoor je algehele welzijn wordt geactiveerd. Annemieke neemt je stap voor stap mee op reis in elke les.

Eerdere deelnemers zeggen over dit Zelfzorg Instap programma:

"De bewegingen met uitleg inspireren me omdat ik de bewegingen daardoor in een context kan plaatsen. Door de les ga ik me energiek en ontspannen voelen."
 
"Het geeft mij een gevoel van ruimte dat Annemieke zegt dat de oefening er bij mij ook anders uit kan zien"
 
"Het bevalt me heel goed, ik heb er weer zin in!"
 
"De les zorgt voor een gevoel van aandachtig en rustig gefocussed zijn, ik kon de ervaring lang bij me houden, ik kwam wandelend door de dag i.p.v. rennend."
 
"Er zit zoveel materiaal in elke les, dat ik de lessen steeds opnieuw zou kunnen doen, wat ik ook ga doen."
 

SPECIALS

Prijs per Special €15,-

Pakket van 5 Specials: €50,-

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ze te mogen ontvangen.

Special 1: Yoga vanuit je stoel | uur

Deze yoga special is een (thuis) kantoor yoga les.

Je hebt geen plek voor een matje nodig en kan zo zittend op je stoel beginnen. Op aanvraag gemaakt voor in een pauze op het werk. De les duurt een uur. De les zit bordevol ideeën om zittend op, of staande aan je stoel yoga te kunnen doen, die kun je ook meenemen als 'tussendoortjes'.

Special 2: Yoga op je stoel | 20 minuten me-time

Een korte versie van Special 1 en deze is helemaal zittend op de stoel. Op aanvraag gemaakt, makkelijker 'tussendoor' te doen en ook uitstekend geschikt als bijrijder in de auto, voor in het vliegtuig of op je bureaustoel!

Special 3: Do-In Yoga reis door de chakra's | uur

Deze les is op je yogamatje, je eigen Dojo (heilige oefenplek). Je wordt aan de hand meegenomen op reis te gaan door je romp van beneden naar boven, met aandacht, gericht op het energetisch in beweging brengen of doorstromen op een zachte manier. Doe wat gaat en wat je kan, laat wat je tegenstaat of niet gaat en forceer niks, dan ontstaat er soms een onverwachte impuls of kracht en breekt de ruimte open om te doen wat je niet wist dat je kon, om dieper in contact te komen met jezelf, om de beweging in stilstand te ontdekken...... ga je mee op avontuur? 

Special 4: Yoga voor je rug | 40 minuten

Bij deze les wordt er aandacht besteed aan de rug, jouw rug. Dus er gaat wat in beweging komen in het ruggebied. Het is yoga: materie en non-materie worden via de adem en connecties in je lichaam in beweging gebracht, dat kan ongemerkt iets dieper gaan dan je denkt, waardoor je na de les ontspanning, versterking van de rug kan voelen, maar soms ook stijfheid of pijntjes, die je eerder nog niet gewaar was. Deze les is niet alleen een vertroeteling van je rug, maar ook een uitdaging. Wees er dus bij met je aandacht, forceer niks, volg je eigen flow met de intentie om zorg voor jezelf te dragen.

Special 5: Do-In Yoga Selfcare Flow | uur

Ga op je eigen yogareis op de mat. Beweeg bewust en rustig door alle kata's heen van deze les. Jouw aandacht is de gift die je je lichaam geeft, waardoor je ervaring van de bewegingen transformeert en op een diepere laag terecht komt.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €16 voor twee lessen.


Stott Pilates

Met meer ruimte in je gewrichten en een prettige lichaamshouding wandel je soepeltjes en ontspannen de deur uit.


Do-In Yoga

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Bij Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam.


Mindfulness

Leer te ervaren wat er is, te observeren hoe dat is, en te accepteren zoals het is. Compassie is daarbij een sleutelwoord.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching