Studio voor
Do-In Yoga Den Haag

Pilates en Yoga

Studio Inspiratie Do-In Yoga legt de nadruk op zelfzorg voor een gezond, soepel en vrij (dans)lijf. Probeer het uit met proeflessen!

Wekelijkse Yogales  €44,- per maand
Privé yoga op maat 45 minuten €62,50

Yoga betekent verbinding en is een manier om je te verbinden aan jezelf via beweging, meditatie en adem. Do-In Yoga is een specifieke vorm van yoga die zijn oorsprong vindt in China en Japan. Do-In Yoga bevordert zelfzorg en brengt je een ervaring van heling, en van thuiskomen in jezelf.

Bewegingsvisie
Annemieke heeft altijd een bovengemiddelde belangstelling gehad voor een gezonde bewegingsorganisatie in het lichaam en het genot van doorvoeld bewegen. Annemieke zoekt graag de innerlijke kracht, het helend vermogen en de potentie van een ieder op via het naar binnen keren en bewegen. Do-In Yoga is zeer ondersteunend in het onderzoek naar eigen grenzen, kracht en mogelijkheden: Een ontmoeting met jezelf op de mat. Annemieke begeleidt je in de les met zorgvuldige en nauwkeurige aanwijzingen, maar ook gericht op zelfobservatie en acceptatie, met zachtheid en compassie.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €14 voor twee lessen.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching